Cum Dezactivez casuta vocala cosmote si vodafone

Mesageria vocala poate fi un serviciu util pentru cei care stau des in sedinte si vor sa-si asculte mesajele mai tarziu, dar nu toti au nevoie de ea. Din fericire, casuta vocala de la Cosmote este foarte usor de dezactivat.

Cel mai simplu este sa formezi ##002# si apoi tasta de apel. Aceasta comanda anuleaza toate redirectionarile, iar mesageria vocala este o redirectionare, deci o sa dispara si ea. Telefonul iti va afisa de obicei un mesaj de confirmare pe ecran.
A doua optiune de a-ti dezactiva casuta vocala este sa suni la numarul dedicat 177. Robotul de acolo iti ofera mai multe optiuni, printre care si pe aceasta.
Nu in ultimul rand, poti sa suni la relatii cu clientii, la numarul 1234. Operatorii te pot ajuta si ei cu dezactivarea casutei vocale.
Casuta vocala de la Vodafone se dezactiveaza extrem de simplu. Trebuie doar sa tastezi ##002# si apoi tasta de apel. Telefonul va afisa un mesaj de genul “toate redirectionarile au fost anulate” si asta e tot, mesageria vocala dispare.
Desi metoda descrisa mai sus functioneaza perfect, o alta posibilitate este sa suni la *266 si sa alegi optiunea de dezactivare din meniul pe care ti-l prezinta robotul respectiv. Nu in ultimul rand, poti sa suni si la *222 si sa iei legatura cu un operator pentru dezactivarea casutei vocale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu