Comparo.ro proiect online romanesc

Personal, atunci cand doresc sa achizitionez un produs de pe internet, nu ma arunc la prima oferta gasita. Scotocesc internetul si magaazinele online pana gasesc cel mai bun pret pentru produsul cautat, deoarece vreau ca acea diferenta de pret sa se afle in buzunarul meu. Insa pentru a gasi cel mai bun pret al unui produs , e nevoie de timp pentru a face astfel de cautari si vorba aia , timpul inseamna bani. Acum puteti economisi o gramada de timp, utilizand site-ul Comparo.ro .
Comparo este o un proiect online romanesc care ajuta utilizatori sai sa gaseasca si sa compare preturile a mii de produse, ajutandu-i astfel sa gaseasca cea mai ieftina oferta. Astfel puteti ajunge cu doar cateva click-uri la cea mai buna oferta , economisind timp pretios.
Site-ul este impartit in 4 mari sectiuni si anume : Asigurari, Shopping, Produse bancare si Investitii financiare, ultimele doua fiind momentan in constructie.
In categoria Asigurari se regaseste o gama larga de asigurari : asigurari auto, asigurari cladiri si bunuri, asigurari persoane, asigurari transportatori si asigurari raspunderi. La sfarsitul completarii catorva date, veti primi o lista cu cele mai ieftine asigurari. In cazul asigurarilor auto, puteti afla foarte simplu care e cel mai ieftin RCA , de exemplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati campurile cerute cu datele masini si datele dvs. la final rezultand o lista cu asiguratorii auto sortata in oridinea crescatoare a preturilor.
In categoria Shopping se afla mii de produse, de la calcualtoare pana la haine sau produse pentru casa si gradina. Aceasta categorie care este intr-o continua crestere zi de zi.
O alta categorie a acestui site este cea de Reduceri, unde veti gasi zilnic o multime de reduceri, selectabile pe cateva orase mari din tara.
In concluzie, pentru a economisi timp, pentru a alege cea mai ieftina oferta de pe piata si a cumpara eficient, Comparo.ro este solutia ideala pentru dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu