Peștele fixează calciul în oase
in: calciul în oase Peștele sălbatic
Calitatea unui sortiment de carne poate fi stabilită în funcţie de animalul de la care provine şi în mod special de felul în care acesta a fost crescut. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi îţi recomandă ce tip de carne să mănânci pentru a fi sănătos.
Peştele. Cel mai sănătos este cel sălbatic, cum ar fi somonul, sardina sau scrumbia. Şi heringul este foarte bun, datorită conţinutului foarte mare de vitamina D, care are rolul de a fixa calciul în oase.
Peştele. Cel mai sănătos este cel sălbatic, cum ar fi somonul, sardina sau scrumbia. Şi heringul este foarte bun, datorită conţinutului foarte mare de vitamina D, care are rolul de a fixa calciul în oase.
About Admin of the Blog:
Imran Uddin is the founder of AllTechBuzz .He is a Tech Geek, SEO Expert, Web Designer and a Pro Blogger. Contact Him Here
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu