Madonna vrea un iubit, cine crezi ca va fi?

Madonna a marturisit ca are nevoie de un partener in viata sa si nu vrea sa traiasca singura.

Cantareata a declarat ca simte nevoia constant sa aiba un iubit si sa fie iubita.

Madonna, in varsta de 53 de ani, are o relatie cu dansatorul Brahim Zaibat (24 de ani). "Nu vreau sa-mi traiesc viata de una singura. Imi place sa fiu mama. Copiii mei imi umplu viata din multe puncte de vedere si ma inspira in multe sensuri, insa am nevoie de un partener si cred ca nu sunt singura care simte asta", a dezvaluit Madonna."Nu am dus niciodata o viata conventionala si cred ca ar fi prostesc sa cred sau altcineva sa creada ca o sa incep sa iau decizii conventionale", a adaugat aceasta.
Read More

Imagini cu 50 cent in 2012 plin cu bani

50 Cent se afla în camera sa de hotel, din Las Vegas, împreună cu boxerul Floyd Mayweather, când a scos bani, peste bani, şi s-a pozat cu ei.
Apoi, pentru a se lăuda, rapperul a postat imaginile pe cotnul personal de Twitter.
Potrivit presei americane, 50 Cent ar avea o avere de peste 250 de milioane de dolari.
Pentru că are prea mult "mălai", cântăreţul ţine bancnotele pe braţe dar şi în şapcă, pentru a se vedea toată averea lui în poze.
Asemenea imagini sunt penibile şi de obicei sunt promovate de şmecherii denumiţi, pe româneşte, cocalari.
 
http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/50cent_02_f2159f39e0.jpg
http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/50-cent-bani-twitter_294f684471.jpg
http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/50-cent-bani-twitter1_ad78a4c00c.jpg
http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/50-cent-bani-twitter2_0ec0733e44.jpg
Read More

O solutie pentru tratarea tinitusului

Aceasta afectiune apare de cele mai multe ori la persoanele care se suprasolicita, atat la nivelul aparatului auditiv cat si la nivel psiho-emotional. Pentru a preveni aparitia sau agravarea acesteia trebuie sa respectati anumite reguli precum sa nu folositi dopurile de urechi deoarece fix cei care se feresc excesiv de zgomot folosesc dopurile pentru urechi iar drept urmare prin folosirea lor se acumuleaza un exces de secretii la nivelul urechii ceea ce va atrage aparitia de inflamatii, infectii si alte afectiuni ORL dificil de tratat. Trebuie sa evitati atat deficitul cat si excesul de igiena la nivelul urechii de aceea folosirea in exces a betisoarelor pentru urechi, spalatul prea des si alte substante agresive pot favoriza aparitia si agravarea tinitusului. Nu trebuie sa consumati alcool, tutun sau cafea pentru ca in timp sau chiar imediat aceasta afectiune se poate agrava. Renuntati sa ascultati muzica la casti la volum mare deoarece acesta poate acoperi in unele cazuri zgomotele imaginare din urechi si se solicita foarte mult nervul auditiv care poate duce la surditate. Ascultarea muzicii la casti este permisa dar la volum scazut care va fi stabilit de comun acord cu medicul ORL.
O solutie pentru tratarea tintusului este acupunctura care daca este corect facuta de catre un medic specialist poate avea efecte uimitoare, de eliminare a sunetelor neplacute din urechi. Si este recomandat sa se faca minim 12 sedinte astfel incat efectele de echilibrare energetica sa fie stabilizate. Acupunctura este excelenta si pentru sustinerea altor terapii cum ar fi administrarea plantelor medicinale, homeopatia si climatoterapia. Respectand regulile si sfaturile de mai sus tot ce mai ramane de facut este sa va pastrati si sa aveti grija tot timpul de sanatatea dumneavoastra ca alta mai buna nu o sa gasiti prin farmacii.
Read More

Medicamentele pentru desfundarea nasului au reacţii adverse grave

Traversăm sezonul virozelor respira­to­rii şi aproape fiecare dintre noi s-a con­fruntat cu o astfel de problemă. Na­sul înfundat ne poate strica dispo­ziţia şi capacitatea de concentrare la muncă. Ce este de făcut? Să recurgem la medicamente pentru desfundarea nasului? Trebuie să ştim însă că acestea nu sunt lipsite de efecte adverse. Chiar dacă se vând fără prescripţie medicală, aceste medicamente nu ar trebui folosite la întâmplare, fără o recomandare medicală.
Există două tipuri de medicamente care se folosesc în acest scop: decongestive şi antihistaminice, uneori fiind utilizate separate, alteori împreună. Ele au mecanisme de acţiune diferite. Astfel, decongestivele produc vasoconstricţie (mic­şo­rarea calibrului vaselor din mu­coasa nazală) şi reduc obstrucţia locală, nasul înfundat. Cele mai multe medicamente de acest tip conţin pseudoefedrină, fenilefrină, oximetazolină, nafazolină. Medicamentele se pot administra pe cale orală (sub formă de tablete) sau direct, local, sub formă de picături, gel sau spray. Cele locale au acţiune rapidă şi efect de scurtă durată. Decongestivele orale sunt mai eficiente, au un efect prelungit.
Din păcate, ambele forme, dar mai ales cele orale prezintă reacţii adverse şi contraindicaţii. Ele pot produce creşterea tensiunii arteriale, a frecvenţei cardiace, palpitaţii, agitaţie, insomnie, greaţă, vărsături şi sunt contraindicate sau cel puţin trebuie administrate cu precauţie la gravide, la pacienţi care suferă de hipertensiune arterială sau boli cardiovasculare, la diabetici, bolnavi cu hipertiroidism sau glaucom. Decongestivele pot interacţiona cu medicamentele antidepresive sau antihipertensive. Formele locale nu trebuie folosite mai mult de trei ori pe zi şi doar trei-cinci zile.
Folosirea mai îndelungată are efecte opuse, crescând obstrucţia nazală. De asemenea, ele pot produce hemo­ragii locale şi uscarea mucoasei. Sprayul sau sticluţa cu picături trebuie folosite individual, nu împrumutate. Înainte de utilizarea lor se suflă nasul cu blândeţe. Se presează uşor una dintre nări, se aşază orificiul sprayului la baza celeilalte nări şi se declanşează o dată, aspirând conţinutul, apoi se repetă la cealaltă nară. Se aşteaptă 1-2 minute, apoi se reia operaţiunea. Nu se strănută sau nu se şterge nasul în perioada ime­diat următoare, pentru a menţine substanţa activă în interior cât mai mult timp. Decongestivele nu pot fi administrate copiilor, indiferent de forma lor de folosire.
Antihistaminicele acţionează prin scăderea secreţiei mucoase, reducând astfel rinoreea (secreţia nazală abundentă). Cele mai eficiente sunt antihistaminicele de primă generaţie (mai vechi), de tipul clorfeniramină sau bromfeniramină, care au însă efect sedativ (produc somnolenţă), de aceea trebuie administrate cu prudenţă (sau evitate) în timpul zilei. Se administrează pe cale orală şi pot produce în afară de somnolenţă şi alte reacţii adverse: gură uscată, ameţeală, dureri de cap.
Read More

Comparo.ro proiect online romanesc

Personal, atunci cand doresc sa achizitionez un produs de pe internet, nu ma arunc la prima oferta gasita. Scotocesc internetul si magaazinele online pana gasesc cel mai bun pret pentru produsul cautat, deoarece vreau ca acea diferenta de pret sa se afle in buzunarul meu. Insa pentru a gasi cel mai bun pret al unui produs , e nevoie de timp pentru a face astfel de cautari si vorba aia , timpul inseamna bani. Acum puteti economisi o gramada de timp, utilizand site-ul Comparo.ro .
Comparo este o un proiect online romanesc care ajuta utilizatori sai sa gaseasca si sa compare preturile a mii de produse, ajutandu-i astfel sa gaseasca cea mai ieftina oferta. Astfel puteti ajunge cu doar cateva click-uri la cea mai buna oferta , economisind timp pretios.
Site-ul este impartit in 4 mari sectiuni si anume : Asigurari, Shopping, Produse bancare si Investitii financiare, ultimele doua fiind momentan in constructie.
In categoria Asigurari se regaseste o gama larga de asigurari : asigurari auto, asigurari cladiri si bunuri, asigurari persoane, asigurari transportatori si asigurari raspunderi. La sfarsitul completarii catorva date, veti primi o lista cu cele mai ieftine asigurari. In cazul asigurarilor auto, puteti afla foarte simplu care e cel mai ieftin RCA , de exemplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati campurile cerute cu datele masini si datele dvs. la final rezultand o lista cu asiguratorii auto sortata in oridinea crescatoare a preturilor.
In categoria Shopping se afla mii de produse, de la calcualtoare pana la haine sau produse pentru casa si gradina. Aceasta categorie care este intr-o continua crestere zi de zi.
O alta categorie a acestui site este cea de Reduceri, unde veti gasi zilnic o multime de reduceri, selectabile pe cateva orase mari din tara.
In concluzie, pentru a economisi timp, pentru a alege cea mai ieftina oferta de pe piata si a cumpara eficient, Comparo.ro este solutia ideala pentru dvs.
Read More

www.mobilio.ro Concurs Turnirul Smartphone

Turnirul Smartphone alege una dintre cele 3 tabere Apple, Android sau Nokia, 2 aplicatii care iti plac si poti catiga unul din cele 3 smartphone-uri. Premii: Sony Ericsson Xperia Arc iPhone 4 Nokia N700.
Concursul se desfasoara in intervalul 9 ianuarie - 9 februarie 2012, la pe site-ul www.mobilio.ro, la adresa www.mobilio.ro/concursuri/turnirul-smartphoneurilor
Propune o noua aplicatie de mobil care considera ca i-ar fi utila si nu exista inca; propunerea trebuie sa inscrie in maxim 1000 de caractere utilizatorii vor fi inscrisi automat si in cadrul concursului Oare se poate? derulat la adresa https://www.vodafone.ro/oaresepoate unde au sanse suplimentare sa castige premii.
Read More

Olynth desfunda nasul rapid

Olynth HA este singurul decongestionant nazal ce imbina Xilometazolina cu Acidul Hyaluronic, pentru a desfunda nasul rapid si a restabili nivelul optim de hidratare a mucoasei nazale.
Reducerea congestiei mucoasei nazale in coriza (guturai), gripa, rinita vasomotorie, rinita alergica si alte infectii ale cailor respiratorii superioare. De asemenea, pentru favorizarea eliminarii secretiilor nazale, este indicat in sinuzita paranazala si otita medie catarala.
Olynth HA 0,1% aerosol nazal solutie este destinat administrarii la copii cu varste peste 6 ani si la adultii.
Pretul acestui produs este de 17,00 RON
Read More

Somnul de care nu poţi scăpa, Paralizat în somn

Eşti treaz, dar nu te poţi mişca. Stai în pat, perfect conştient şi îţi dai seama că se întâmplă lucruri ciudate, că nu este decât un vis, dar nu îţi poţi reveni. Simţi o apăsare în somn de parcă cineva ar sta aşezat pe pieptul tău, însă nu îl poţi vedea.
Paralizia în somn este un fenomen ciudat care pare să se manifeste, cel puţin o dată, la jumătate din populaţia globului.
Oamenii care au trecut printr-o astfel de experienţă povestesc că se trezeau în lumea viselor şi rămâneau "conştienţi" de la câteva secunde până la zece minute, de cele de mai multe ori având chiar şi halucinaţii.
Read More

Misterele planetei cu doi sori

S-a crezut initial ca Planeta Kepler-16b, descoperita toamna trecuta de misiunea NASA a navei spatiale Kepler, este o lume rece care orbiteaza in jurul a doua stele, unde viata nu ar putea fi posibila.

Dar conform unor simulari recente pe calculator savantii au ajuns la concluzia ca ar putea exista suficienta caldura pe Kepler-16b pentru ca aceasta sa poata gazdui forme de viata.
Read More

Ce joburi se cauta in 2012? Cum sa ne angajam

Angajatorii nu mai cauta, in 2012, absolventi de relatii publice, comunicare, limbi straine, studii europene sau relatii internationale. Ei se indreapta catre altceva.

Pentru anul 2012, viitori angajati trebuie sa fie extrem de adaptabili si cu experienta in arii ceva mai tehnice. Companiile nu mai sunt dispuse si multe nici nu isi mai permit sa angajeze oameni care sa nu corespunda exact profilului cautat.
Read More

www.scoala.discovery.ro parteneriat cu Ministerul Educatiei

L-am auzit ieri pe Daniel Funeriu despre un program al Ministerul Educatiei care a incheiat un parteneriat cu postul TV Discovery, prin care acesta din urma va difuza programe educationale destinate elevilor din clasele V-XII, dar si profesorilor, ca niste resurse atractive de invatare.
Programele educationale incep pe 16 ianuarie atat pe Discovery cat si pe www.scoala.discovery.ro
Mai exista si scoala primara discovery lpe http://www.scoaladiscovery.ro/
Discovery Channel Romania va difuza o serie de programe educative in fiecare zi, de luni pana vineri la ora 14.00 si apoi in reluare – initial a doua zi, de la ora 08.00, apoi in cadrul unui bloc de programe dedicat, sambata si duminica. Programele prezinta subiecte stiintifice, de la chimie si matematica, fizica, biologie si ecologie pana la inventii
Read More

Din 6 februarie incepe pariu cu viata (video)

Din 6 februarie, in fiecare luni, de la 20.30 la Pro Tv, “Pariu cu viata” revine cu un nou sezon, cu o Teo Trandafir intr-o postura inedita, cea de actrita, cu multe alte personaje noi si multe aventuri ale tinerilor din LaLa Band.

In serialul „Pariu cu viata” Teo Trandafir va juca rolul Zanei Craciun, sefa lui Gica (Radu Gabriel) si a Tanticai (Elvira Deatcu), o politista venita de la Iasi in capitala care face furori cu accentul ei.

Episoadele din sezonul 2 al serialului vor putea fi urmarite online pe www.pariucuviata.net.
Read More

Plasturii şi guma cu nicotină te scapa de fumat

Plasturii şi guma de mestecat cu nicotină sunt ineficiente în tratamentul antifumat pe termen lung, chiar dacă acest tip de terapie este combinat cu şedinţe de consiliere psihologică.

Studiul demonstrează că substitutele cu nicotină - mai ales plasturii şi guma de mestecat - nu sunt mai eficiente în a-i ajuta pe oameni să renunţe la fumat pe termen lung, în comparaţie cu încercarea de a elimina acest viciu doar prin voinţă.

La studiu au participat 787 de adulţi, care renunţaseră de puţină vreme la fumat. Ei au fost monitorizaţi pe parcursul a trei perioade: 2001 - 2002, 2003 - 2004 şi 2005 - 2006.

Voluntarii au indicat cercetătorilor ce tip de substitut cu nicotină au folosit - plasturi, gumă de mestecat, spray nazal etc. - pentru a-i ajuta să renunţe la fumat, dar şi perioada cea mai lungă în timpul căreia au apelat la una dintre aceste terapii în mod continuu. Ei au precizat şi dacă au apelat la un specialist pentru consiliere.

Rezultatele studiului arată că aproape o treime dintre cei care renunţaseră recent la fumat şi-au reluat acest obicei.

În grupul celor care au reînceput să fumeze, cercetătorii nu au găsit nicio diferenţă între persoanele care au apelat la subtitute nicotinice mai mult de şase săptămâni consecutiv şi cele care nu au folosit nicio terapie.

Totodată, nu au fost descoperite diferenţe între cei care fumau mult şi cei care fumau mai puţin.
Read More

Marijuana e sanatoasa ,nu afecteaza plamani

Un studiu realizat timp de 20 de ani a ajuns la o concluzie deloc pe placul unora: marijuana, consumata o data pe saptamana, nu pare sa afecteze functionarea plamanilor, asa cum se intampla in cazul tabacului.

Este unul dintre cele mai ample si de durata studii realizate pe tema efectelor secundare in urma consumului de marijuana, relateaza AP.

Totusi, cercetarea a aratat ca in cazul celor care recurg la marijuana mai des de atat, care fumeaza doua jointuri pe zi, de exemplu, timp de mai multi ani, se observa un declin in functionarea plamanilor. In cadrul studiului nu au fost insa prea multi subiecti care sa fie fumatori inversunati de marijuana, pe termen lung, asa cu nu se pot trage concluzii certe, au declarat autorii studiului.
Read More

Concurența a penalizat companiile petroliere

Oficialii Rompetrol, MOL, Petrom și Lukoil sunt gata să atace în instanță decizia Consiliului Concurenței, după ce acesta a anunțat cea mai mare amendă dată vreodată în Europa companiilor petroliere.
Petrom

UPDATE: Reacția MOL

Și MOL va ataca în instanță decizia Consiliului Concurenței, după ce a primit o amendă de aproape 80,3 milioane de lei.
Read More

GOOGLE creste gradul de personalizare al rezultatelor cautarii

VIDEO. GOOGLE creste gradul de personalizare al rezultatelor cautarii prin functia Search, plus Your World

Google a anuntat lansarea Search, plus Your World, o functie care va creste gradul de personalizare a rezultatelor afisate de motorul de cautare ce va imbina rezultatele universale cu rezultatele personale care vor diferi in functie de fiecare user. Functia va fi disponibila in cursul zilelor urmatoare persoanelor care sunt conectate la contul de Gmail si care vor face cautari in limba engleza pe google.com.
Read More

Melvita Crema hidratanta foarfe buna

Indeosebi in perioada rece, tenul necesita o hranire si o hidratare suplimentara. Cremele de zi, create special pentru a veni in intampinarea nevoilor tenului sensibil si cu tendinta de uscare, actioneaza ca un balsam, mentinand nivelul de hidratare al pielii la cote optime de-a lungul intregii zile.
La Melvita am regasit luna aceasta, crema extraordinara de zi Bioexcellence, cu o textura cremoasa (nu grasa) si cu o formula unica care previne deshidratarea pielii. Crema alatura proprietatile untului de mango si ale celui de cacao, puterii antioxidantilor din rodie si calitatilor antiimbatranire conferite de uleiurile de lavanda sau catina alba.

Crema Bioexcellence protejeaza tenul in timp ce contribuie la regenerarea acestuia si poate fi gasita in farmaciile Sensiblu la pretul de 137.9 lei.
Read More

Tratamentul Gastritei cu Ajutorul Plantelor Naturiste

Iata un citat extras dintr-un articol al lui Arthur C.Hyde, un specialist englez in domeniul plantelor, aflat in activitate.
Catarul (inflamatia mucoasei unui organ) gastric poate sa provoce doar o jena usoara si ocazionala. Dar, uneori, poate fi extrem de grav. Gastrita este o stare catarala a stomacului, asociata de multe ori cu o stare catarala esofagului si a primei portiuni aintestinului subtire (duoden). Aparatul digestiv fiind un sistem complet, catarul unei parti le afecteaza pe celelalte, direct sau indirect, independent de efectele sale asupra restului organismului.
Read More

Zeolitul elimina eficient diferite toxine, virusi

Daca aveti stari de oboseala nejustificata, nu aveti energie, chiar daca dormiti si va hraniti suficient, suferiti de depresie anxietate, nervozitate, nu va puteti concentra, aveti stari de voma, indigestie, daca sunteti supraponderal, etc. atunci se cere neaparat o detoxifiere a organismului. Prin detoxifierea organismului cu Zeolit se realizeaza procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Ce este Zeolitul? Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure, structura ce-i ofera acestuia capacitatea unica de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Zeolitul este frecvent mentionat ca o „sita moleculara” prin care se elimina eficient diferitele toxine, virusi si alti contaminanti din organism. Pentru rezultate semnificative se recomanda o cura de cel putin 4 luni/an cu Zeolit Protect.
Compozitie: Zeolit mineralizat 600mg/capsula
Doza zilnica recomandata este de cate 2 capsule de 2 ori pe zi, administrat cu apa, suc sau ceai. Produsul se pastreaza in flacon bine inchis, ferit de umiditate si caldura.
Comandati aici http://remediinaturale.shopmania.biz/cumpara/activ-protect-zeolit-250-capsule-802354
Read More

Miley şi Selena vor poza nud in playboy?

După ce au jucat în serialele “Magicienii din Waverly Place” şi “Hannah Montana”, fostele vedete de la Disney au acum altfel de oferte. Se aude că Miley Cyrus şi Selena Gomez ar fi intrat în vizorul revistelor pentru bărbaţi, în special Playboy, care le doresc în paginile lor, în pictoriale cât mai hot.

“Nu mai sunt nişte fetiţe, acum sunt majore şi bărbaţii au ce vedea pentru că au crescut”, a spus o sursă de la publicaţia respectivă.
Read More

Mineriadele lui Traian Basescu in Sanatate si Educatie

Un lucru cel putin e sigur. Un presedinte care s-a dovedit ca s-a inselat in mai toate predictiile si profetiile sale, care si-a contrazis s-au negat opiniile si credintele de-a lungul timpului cu o constanta infioratoare, da lectii pe taramul asistentei de urgenta unuia dintre cei mai mari specialisti in domeniul sistemului integrat de urgenta.

Daca nu ati inteles cum vine asta, e ca si cum Boc i-ar preda economie lui Nouriel Roubini (ceea ce n-ar trebui sa mire, totusi, daca s-ar intampla vreodata). Atat de-ar fi fost si tot ar fi fost de ajuns sa oripileze o tara intreaga.
<!-- more -->

Am convingerea insa ca populatia romana vegetatoare nici macar nu a aflat ca al nostru presedinte a devenit peste noapte specialist si in serviciul de asistenta de urgenta, pe care il predica intr-o furie si cu o vehementa greu de tradus coerent.

Cum a dat buzna in emisiunea de la Realitatea Tv, unde doctorul Raed Arafat era invitat in platou si nu apucase sa vorbeasca mai mult de trei minute, Traian Basescu a si inceput sa puna la punct. A vorbit aproape o ora.

Raed Arafat, specialistul, omul care a infiintat un sistem de asistenta de urgenta laudat si de UE, nu a mai apucat sa spuna nimic. Nu-i asa ca asta se cheama dezbatere publica? Unde oricine are voie sa vorbeasca si sa isi prezinte opiniile pe subiect?!

Personal nu pot decat sa ma bucur cand vad ca specialistii adevarati care si-au testat competentele sunt pusi la punct de politicieni care nu reusesc sa aiba nici macar o opinie consecventa, daramite sa construiasca un lucru durabil si eficient. Poate asa macar vom invata cu totii ceva.

Presedintele insa atragea atentia ca nu are voie sa participe la dezbaterea publica despre reforma din Sanatate decat cei care au citit proiectul legii.

Cum am convingerea ca se vor gasi persoane infinit mai pricepute care sa analizeze oportunitatea privatizarii sistemului de urgente, ma rezum sa subliniez cateva aspecte lasate in umbra de atacurile la persoana secretarului de stat.

Las deoparte si credinta presedintelui ca Raed Arafat vrea sa induca si sa "creeze o psihoza" in randul romanilor, ca are "vederi de stanga" si ca spune despre Guvern ca este "ticalos si vrea sa distruga sistemul de urgenta". Acestea sunt doar trucurile de baietasi din spatele blocului de a distrage atentia de la fondul problemei.

Oricum ar fi, ramai doar cu intrebarea de ce insista omul asta sa distruga tot ce merge in tara asta? Pentru ca un lucru cel putin stim sigur - nu stim sigur ca sistemul propus de noua lege va functiona mai bine decat actualul serviciu de urgente. Care, oricum ar fi, stim sigur ca functioneaza destul de bine.

Insa nimic nu a fost indeajuns pana cand presedintele nu si-a expus noua teza - "minerii au fost mai usor de restructurat" decat angajatii cu studii superioare. Ce mai conteaza cele cinci mineriade care au tras Romania 10 ani in jos si ne-au facut barbarii lumii, acum trebuie sa punem la punct si pe astia cu diplome universitare. Ce atatea ifose si "arogante" ale specialistilor din domeniu, sa impunem cu forta printr-o dezbatere in care doar presedintele vorbeste si doar el are dreptate.

"Trebuie sa recunoastem ca in Romania cel mai greu de modernizat au fost sistemele cu densitate mare de studii superioare. Cand vine vorba de educatie, de justitie, de sanatate, rezultatele sunt regretabile, oamenii se lasa greu" - Traian Basescu in aceeasi emisiune.

Probabil ca argumentele venite dintr-o zona cu o "densitate mare de studii superioare" il intimideaza si il enerveaza in acelasi timp mai mult decat un desant al minerilor catre Capitala.

Desigur un profesor care iti tine piept te poate scoate din sarite atat de mult incat sa-i spui ca-i "o tata". Pe un medic, daca te enerveaza, il poti trimite la munca in strainatate, ca doar de asta au murit romani in decembrie '89. Unui magistrat, daca iti strica strategiile politice, ii poti spune sa judece dupa buget.

Nu discuti cu ei, nu-i combati cu argumente, dar le aplici o subtila si ingenioasa mineriada. Menerilor insa ce sa le faci?

Probabil ca ideile si cuvintele, mai cu seama cele care nu-i dau dreptate, il scot din sarite pe Traian Basescu mai mult decat o mineriada. Doar asa se explica distorsiunea istoriei. In final, o intrebare imi permit. De ce atata galagie si scandal, cand oricum toate "marile" legi reformatoare adoptate de Guvernul Boc oricum nu se aplica inca?
Read More

La inselat de ii da asa tare (video)


Momentul a fost suprins în plină stradă, acolo unde acest tânăr îşi ia iubita la bătaie.
La început, o îmbrânceşte, dar treptat tănărul pare că îşi pierde minţile cu totul şi că nimic nu îl mai poate opri. Loveşte fata cu pumnii, cu picioarele, o trage de păr şi apoi iar o pocneşte.

Imaginile devin de-a dreptul de neprivit în clipa în care fata cade la marginea drumului, iar el dă cu picioarele în ea neîntrerupt, apoi o apucă de păr şi vrea să o târască astfel.

Iar când lucrurile par că s-au mai calmat şi că prietena fetei ar fi reuşit să îl potolească, tănărul începe o nouă serie de lovituri: palme şi pumni peste faţă, iar în final o loveşte cu piciorul în burtă.

Read More

Demi Lovato colaboreaza cu Eminem

Invitată într-o emisiune de televiziune şi întrebată cu cine ar vrea să colaboreze într-un viitor apropiat, Demi Lovato nu a stat prea mult pe gânduri şi a răspuns într-un suflet: Eminem. “El este rapper ul meu preferat. Din fericire, pot lucra cu el, nu mă poate reţine nimeni. Dacă aş lucra la un featuring cu el ar fi uluitor”, a mărturisit fosta vedetă din “Sonny şi steluţa ei norocoasă” şi “Camp Rock”. Acum nu mai avem decât să aşteptăm să se nască această colaborare.
Read More

Coarda rupta la bungee jumping – VIDEO

O tanara din Australia, care facea bungee jumping, a cazut intr-un rau plin de crocodili, cand coarda de care era legata s-a rupt. Tanara a sarit cu coarda 111 metri in gol de pe un pod situat deasupra raului Zambezi langa Cascada Victoriei, cea mai inalta din lume. Coarda s-a rupt cand ea era la 20 de metri deasupra apei. Tanara a inotat pana la mal, insa bucata de coarda care a ramas legata de picioarele ei se incurca de plantele si rocile din rau. Tanara a fost nevoita sa se scufunde de mai multe ori in apa in care se afla crocodili pentru a se elibera si inota mai departe. Important este ca tanara a scapat cu viata, acum nu ii ramane decat sa treaca peste socul prin care a trecut.

Este pentru prima data cand un turist care face bungee jumping de pe acel pod cade in rau, sansele fiind una la 500.000. De zece ani se fac sarituri in gol cu coarda de pe acest pod construit de britanici langa cascada Victoria si circa 50.000 de turisti vin acolo in fiecare an pentru a face bungee jumping.
Read More

Zaharul poate tine la distanta ridurile

Poate ca multe dintre noi suntem sceptice la auzul unor astfel de metode, insa nu si de aceasta data. Noul produs Yves Saint Laurent, "Forever Young" / "Tot timpul tanar" ar putea fi exact ceea ce cauta toate femeile.
"Forever Young" se bazeaza pe o noua stiinta - glicobiologie - care, conform Jurnalului "Cronica Tehnologiei", este una dintre cele 10 tehnologii care vor schimba lumea.

Celulele corpului omenesc contin zahar si proteine. Cele mai complexe structuri ale zaharului - glicani - se crede ca  reprezinta cheia a numeroase maladii fatale, precum cancerul.
"Glicobiologia ofera numeroase cai de intelegere a pielii, a modului in care functioneaza si in care imbatraneste", a explicat profesorul Peter Seeberger, unul dintre cei mai eminenti oameni de stiinta din acest domeniu. "Am fost surprins ca Yves Saint Laurent s-a interesat in munca mea, pentru ca eu sunt interesat de sanatate, nu de piele. Cu toate acestea, am vazut avantajul care survine in colaborarea mea cu ei, pentru ca vom putea astfel aplica noua tehnologie pielii", a mai spus el.
Glicanii au cate un rol in aproape fiecare aspect al pielii - de la stralucire si pana la riduri. Echipa condusa de Peter Seeberger a descoperit ca un anume numar de glicani in pielea noastra poate reduce efectele imbatranirii. Cercetatorii au mai spus ca daca am putea creste artificial numarul de glicani din pielea mai batrana, am putea-o pacali sa se comporte ca una mai tanara.
Folosind zaharul care se gaseste in mod natural in plante, ei au modificat celulele de glican pana au obtinut trei molecule - intr-o formula apta sa penetreze pielea - identice cu cele care se gasesc in corpul uman.
Asadar, sa speram ca nu in mult timp vom afla care este formula tineretii vesnice. Sau macar durabile.
Read More

Remediu pentru cancerul de piele? O crema

O pastă radioactivă ar putea fi soluţia pentru vindecarea persoanelor care suferă de cancer de piele.
În doar două ore noua tehnică poate elimina tumorile cauzate de cel mai comun tip de cancer de piele, fără intervenţii chirugicale şi fără tradiţionala radioterapie, informează Daily Mail.
Rată de succes de 95%
Oamenii de ştiinţă spun că efectele secundare sunt minime, iar tratamentul nu lasă nicio cicatrice. Terapia inovativă care a fost testată în Italia pe 700 de pacienţi, cu o rată de succes de până la 95%, ar putea fi folosită în termen de doi ani şi în alte ţări pentru tratarea carcinomului bazocelular şi a carcinomului cu celule scuamoase. Aceste tipuri de cancer afectează în jur de 100.000 de oameni anual. Tratamentul nu se poate aplica pentru melanomul malign, cea mai gravă formă de cancer de piele.
Read More

Peștele fixează calciul în oase

Calitatea unui sortiment de carne poate fi stabilită în funcţie de animalul de la care provine şi în mod special de felul în care acesta a fost crescut. Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi îţi recomandă ce tip de carne să mănânci pentru a fi sănătos. 
Peştele. Cel mai sănătos este cel sălbatic, cum ar fi somonul, sardina sau scrumbia. Şi heringul este foarte bun, datorită conţinutului foarte mare de vitamina D, care are rolul de a fixa calciul în oase.
Read More

Florin Salam batut de interlopi in club

Şoc în lumea manelelor! Cel mai important nume al genului, Florin Salam, a fost agresat într-un club bucureştean de membrii unui cunoscut clan interlop. Cântăreţul a ieşit foarte şifonat din altercaţie, însă a refuzat să meargă la medic.Evenimentul a avut loc cu două seri în urmă, duminică, într-un club de manele din centrul Bucureştiului. Conform unor martori oculari, Florin Salam a mers acolo pentru a susţine un concert, însă s-a trezit înconjurat de interlopii care sunt şi patroni ai respectivului local. Aceştia i-au reproşat “prinţului manelelor” că nu le este fidel, adică a acceptat să cânte şi pentru clanuri rivale, ceea ce reprezintă o gravă ofensă la adresa autorităţii lor. Ei nu s-au limitat însă la a-l ameninţa pe Salam, ci au vrut să-i şi aplice o corecţie fizică, pentru a se face mai bine înţeleşi. Martorii spun că Salam ar fi fost pus jos şi “jucat” pur şi simplu în picioare, cu toate că nu dădea semne că ar vrea să riposteze. Altercaţia a durat câteva minute, timp în care nimeni nu a intervenit, după care cântăreţul s-a ridicat şi a plecat acasă, cu promisiunea că nu le va mai ieşi din cuvânt patronilor. Cu toate că era destul de şifonat, Salam a refuzat să meargă la un spital pentru a i se acorda primul ajutor. De asemenea, ieri nu exista nici o plângere la poliţie, ca şi cum incidentul nici măcar nu ar fi existat. Până la închiderea ediţiei, Florin Salam nu a putut fi contactat.
Read More

Alimente bune pentru piele

Dacă vrei să ai o piele strălucitare nu trebuie să cheltuiești o avere pe creme cosmetice. O dietă echilibrată pe poate ajuta. Iată care sunt cele mai bune alimente pentru piele.
Avocado  Experții sunt de părere că nu se poate discută despre aspectul pielii, fără a aduce în discuție proprietățile benefice ale fructului de avocado. Acesta abundă în uleiuri esențiale și complexul vitaminic B care hrănesc pielea până în profunzime.  Vitamină B3 (niacina) este esențială pentru sănătatea epidermei, calmând pielea iritată. Un avocado conține 3,8 mg de niacina, adică 27% din necesarul tău zilnic. O rețetă hrănitoare: pune într-un blender un avocado, iaurt și fructe de pădure (congelate) pentru a prepară o băutură potrivită la micul dejun. De asemenea, o masca faciala care conține avocado îți va rezolvă problemă tenului uscat: se pisează un avocado (curățat de coajă) și se amestecă cu 1 lingură de ulei de măsline; se aplică această compoziție pe față și se acoperă ochii cu 2 felii de castravete. Se lasă să acționeze timp de 10 minute, după care se îndepărtează cu apa călduță. 
Mango Conține peste 80% din necesarul zilnic de vitamină A, care acționează asupra regenerării celulare și evită deshidratarea tenului. De asemenea, vitamină A împiedică acțiunea radicalilor liberi care îmbătrânesc prematur pielea. 
    
Migdalele
Asigură o cantitate semnificativă de vitamină E, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să-ți faci griji pentru tenul uscat și nici pentru îmbătrânirea prematură a țesuturilor faciale. 

Brânză de casă  
Pe lângă beneficiile aduse asupra sănătății oaselor, produsele lactate fac minuni și pentru tenul tău. Sunt o sursă importantă de seleniu, un mineral care face "echipă" cu vitamină E și luptă împotrivă radicalilor liberi, te protejează de cancerul de piele și împiedică apariția mătreții. 
Stridiile Afrodiziace sau nu, stridiile sunt cu siguranță îndrăgostite de pielea ta. Ele constituie o sursă bogată de zinc și luptă împotrivă acneei. Zincul joacă un rol important în producția de sebum, iar lipsă acestuia din organism determină probleme acneice. Acest mineral esențial te va ajută nu numai să scapi de acnee, ci stimulează și producția de elastină cu ajutorul vitaminei C.  
Cartofii copți Spre deosebire de cei prăjiți care nu au cum să te ajute, cartofii copți fac bine la piele. Un cartof copt asigură 75% din necesarul zilnic de cupru. Acest mineral merge mână în mână cu vitamină C și zincul pentru a stimula producția de elastină care asigură fermitatea pielii.
 
Ciupercile  
Sunt bogate în riboflavină sau vitamină B2 care este esențială pentru piele, deoarece este implicată în menținerea și repararea țesuturilor. De asemenea, te ajută să scapi de petele cauzate de rozacee. 
 
Uleiul de semințe de în  
Nu mai este un secret faptul că acizii grași omega 3 sunt buni pentru piele, însă știai că uleiul de semințe de în este una dintre sursele de bază pentru furnizarea acestor acizi? Iată o veste bună pentru persoanele care nu suportă peștele. O linguriță de ulei de semințe de în conține 2,5 g de omega 3, cu acțiune hidratanta asupra pielii. Acizii grași esențiali reduc producția de sebum și previn acneea. 
Read More

Păr cu volum? Ce trebuie făcut

 Nu fiecarea femeie este fericita posesoare a unui păr bogat. Dacă te numeri printrece cele care au o podoabă capilară fără volum, iată ce trecuie să faci ca să para mai des.
1. Un prim sfat care a dat de obicei rezultate în această situație esta să apelezi la un stilist, care să-ți facă șuvițe în culori mai deschise sau mai închise, după caz, cu vreo două tonuri decât culoarea pe care o are părul tău. Aceste șuvițe vor da părului tău senzația de volum. 
2. Pentru o coafură cu volum, trebuie să-ți tunzi părul în scări, la o lungime medie. Se știe că, cu cât părul este mai lung, cu atât pierde din volum. Și dacă, totuși, ești îndrăgostită de o podoabă capilară cât mai lungă, îți poți strânge părul înainte de culcare într-o coadă în vârful capului.
3. Evită cât poți de mult balsamul, mai ales dacă ai părul lung și drept, pentru că o să devină foarte moale. Ai grijă să nu întinzi părul prea tare, pentru că s-ar putea să devină prea alunecos și să nu mai poată fi coafat.
4. Nu îți pieptăna părul atunci când este ud! Acesta se va întinde în exces, iar buclele vor dispărea. După  baie înfășoară-ți părul într-un prosop și așteaptă până acesta va absorbi apa.
5. Atunci când îți usuci părul folosește-te de feon și de o perie rotundă. După ce ți-ai zvântat pe jumătate părul cu feonul, stând su capul în jos, prinde-l pe porțiuni mici și, pentru început, usucă-ți firele libere de la ceafă, rotind peria încontinuu sub jetul de aer cald. Desfă porțiunea următoare și fă același lucru. Încearcă să-ți usuci șuvițele în sensul opus creșterii părului, pornind întotdeauna de la rădăcină. Continuă astfel până la sfârșit. O alternativă de coafare a părului, este cea cu difuzorul de păr, mult mai la îndemână oricui.
Read More

Cum scăpăm de balonare prin trei mişcări de masaj


Abdomenul are tendinţa să se umfle la primul „stimulent” alimentar şi să-ţi strice talia tocmai când ar trebui să arăţi mai bine şi să ai o ţinută impecabilă? Problema se poate rezolva rapid prin câteva mişcări circulare de masaj, făcute cu mâna, în sensul acelor de ceasornic, care pun bazele stării de bine.

După această pregătire, se trece la masajul specific, ce stimulează tran­zitul intestinal. Masajul se execută în poziţie întins pe spate cu genunchii îndoiţi şi tălpile sprijinite pe podea. Sub fese se aşază o pernă.

Se începe cu un exerciţiu ce constă în „fixarea” unui punct pe abdomen, situat la o distanţă de trei degete deasupra ombilicului. Se aşază palmele în această zonă, se apasă abdomenul cu degetele şi se „trage” astfel de piele spre exterior. De fapt, degetele alunecă pe abdomen înspre exterior, în timp ce se face o mişcare de inspiraţie adâncă. Apoi se expiră. Se repetă aceste mişcări de trei ori. Se face o pauză, apoi se repetă aceleaşi mişcări pornind dintr-un alt punct, situat la jumătatea distanţei dintre cel precedent şi buric. Se repetă acest exerciţiu tot de trei ori, apoi se procedează la fel ca în exerciţiile precedente, dar chiar deasupra buricului.

Al doilea exerciţiu constă în plasarea palmelor pe abdomen, sub buric, cu degetele formând un „V” şi marginea palmelor sprijinită pe oasele bazinului. Se apasă uşor ab­do­me­nul cu degetele în timp ce se inspiră adânc, apoi se expiră. Se repetă exerciţiul de cinci ori.

Pentru al treilea exerciţiu se aşază palmele ambelor mâini sub şirul stâng al coastelor. Se apasă această parte a abdomenului în timp ce se inspiră, ca şi cum aţi vrea să băgaţi vârfurile degetelor sub coaste, apoi se expiră. Se repetă exerciţiul de patru ori, apoi se face la fel şi în partea dreaptă.
Read More

Câinele familiei o linge pe gură pe stăpână (video)

VIDEO Nu ai văzut nimic mai tare pe net până acum! Câinele asta îşi iubeşte prea mult stăpâna în timp ce ea doarme - Nu o pupă, nu o linge... o sărută direct cu limba în gură!
"Asta se întâmplă când bei prea mult" spune tânărul care filmează toată faza de care este de-a dreptul uimit.
Câinele familiei o linge pe gură pe stăpână fără să se oprească o secundă. Fata doarme dusă, iar animalul îşi face treaba fără să se simtă deranjat de băiatul care stă în pat lângă cei doi şi filmează toată acţiunea de care patrupedul este foarte mândru. Tu ţi-ai lăsa animalul de companie să îi facă aşa ceva partenerei tale?
Read More

Tom şi Jerry (video)

Celebrii Tom şi Jerry şi lupta clasică dintre şoricei şi pisici ar putea deveni istorie, dacă este să ne luăm după imaginile unui filmuleţ postat pe Youtube.

Pisica a fost crescută să vâneze şoareci şi, cândva, singurul ei rol în casa a fost acela de a distruge rozătoarele. Însă pe măsură ce omenirea a evoluat, şi locul animalelor la casa omului s-a schimbat. Dacă acum şobolanul a devenit animal de companie, asemenea pisicii, era lesne de înţeles că va apărea un armistiţiu între cele două specii.

Dar prietenia dintre un hamster şi o pisică şi imaginile cu cei doi postate pe internet sunt unele care întrec orice închipuire. Nu numai că cei doi se tolerează, dar beau în acelaşi timp dintr-un bol cu lapte, pisica nefiind deranjată, câtuşi de puţin, de atitudinea "dominatoare" a rozătoarei care tot trage de vasul cu lapte.

Read More

Ceapa roşie mai sănătoasă decât ceapa albă

Ceapa roşie, deşi mai puţin consumată decât ceapa albă, este mai sănătoasă, arată un studiu recent. Aceasta conţine foarte multe minerale şi vitamine. Iată cum îţi poate fi de ajutor:
În caz de răceală: Se taie o ceapă roşie în bucăţi mici, se pune la fiert 5 minute, se lasă puţin la răcit şi apoi se inhalează aburii acelei fierturi cu un prosop pe cap timp de 5 minute. Operaţiunea se poate repeta de câte ori devine deranjantă respiraţia pe nas.
În caz de durere în gât: Se ia o ceapă roşie de mărime mare, se taie în bucăţi mai mari şi se presară cu zahăr. Ceapa se pune la frigider pentru câteva ore. Vei observa că ceapa lasă puţină zeamă, pe care trebuie să o bei în cazul în care te doare gătul, câte 3 – 5 linguriţe pe zi.
În caz de dureri articulare şi reumatism: Zeama proaspătă de ceapă este un bun analgezic şi antiinflamator. Pentru cataplasma de ceapă, trebuie să tăiem câteva felii de ceapă roşie şi să le aşezăm pe un tifon curat. Acest tifon îl încălzim pe aburi de apă, aşezat peste un capac întors, apoi să stoarcem din tifon zeama de ceapă. Tifonul astfel obţinut îl aşezăm pe locul dureros al bolnavului pentru a reduce durerea şi inflamaţia.
În caz de insomnie: Se taie o ceapă roşie în două, se pune peste miere şi lapte după gust şi se lasă la fiert. Această fiertură se bea înainte de culcare.
În caz de migrene: Dacă durerile de cap persistă, atunci putem să facem o cataplasmă de ceapă şi să o ţinem pe frunte câteva minute.
În cazul în care ne cade părul: Se curăţă o ceapă roşie şi se dă prin răzătoare. Ceapa obţinută se amestecă cu puţină apă călduţă, după care se unge pe păr şi pe pielea capului. Câteva minute se lasă să acţioneze şi apoi se spală părul bine cu şampon.
Read More

Cele mai piratate jocuri din 2011

Un clasament realizat de TorrentFreak, un website cu vastă experienţă în domeniu, pune în centrul atenţiei cele mai piratate jocuri din 2011, grupate în funcţie de platformele pentru care au fost lansate.
Cum era de aşteptat, atât pe PC dar şi console locurile fruntaşe sunt ocupate de jocurile din categoria shooter, urmate pe PC de FIFA 12 şi Portal 2, respectiv Forza Motorsport 4 şi Kinect Sports: Season Two pe console.
Read More

Limba mielului plantă miraculoasă te scapă de boli

Limba mielului este o planta originara din Siria, insa in prezent este cultivata in gradinile din toata lumea. Florile sale in forma de stea o fac sa fie printre preferata celor ce adora plantele ornamentale, insa aceasta este si un remediu natural cu nenumarate beneficii.
Uleiul din seminte de limba mielului s-a dovedit a fi bun pentru reducerea stresului, dar este benefic si impotriva infectiilor, ajutand si la o mai buna absorbtie a fierului, arata Digherbs.
Este un bun expectorant, util in caz de congestie la nivelul pieptului. Numeroase studii au demonstrat ca este eficient si in caz de poliartrita reumatoida. Tot uleiul poate fi util pentru astm, hipertensiune arteriala, colesterol, dar si in cazul unor eczeme si afectiuni ale pielii.
Limba mielului aduce barbatii la altar
Extern, limba mielului este benefica sanatatii ochilor. In plus, planta este comestibila, iar frunzele si tulpinile pot fi adaugate in diferite mancaruri, sosuri si salate. De multe ori, florile sunt zaharisite si folosite pentru decorarea torturilor. Se mai pune in otet de vin, pentru o aroma mai puternica.
Apicultorii o planteaza in apropierea stupilor, pentru ca ajuta la cresterea productiei de miere.
Read More

Bancul Zilei Criminalul si soacra

 In fata unui bloc de 10 etaje se tot adună lumea și striga disperata:
- Criminalule! Criminalule!
Un tip la etajul 7 se chinuia sa arunce o femeie peste geam! Intr-un final reușeste sa o arunce, dar femeia se prinde de balustrada geamului de la etajul 6. Omul coboara repede etajul si, dupa o lupta inversunata, femeia cade si se face țandari. El coboara linistit in fața blocului sa înfrunte multimea care tot striga:
- Criminalule! Criminalule!
La care omul linistit:
- Stati, ma, ca era soacra-mea!
Toata lumea:
- Aaaaaaa!!!…La care un tip din multime:
- Ce tupeu avea! Ati vazut cum se tinea, bestia?!
Read More

Horoscop financiar 2012

Anul ce tocmai a început va aduce unele schimbări în viaţa noastră, spun astrele. Specialiştii nemţi au încercat pentru ziarul Bild să alcătuiască horoscopul financiar al anului 2012, prezentând şi zilele în care vom avea sau nu noroc la bani.


Capricorn (22.12.-20.1.) - Deschişi la schimbare
Capricornii au tendinţa de a lăsa totul aşa cum este. Dar în 2012, în jurul lunii mai se va ivi o oportunitate pentru schimbarea locului de muncă. Acceptaţi provocarea şi este posibil să vă fie mult mai bine.

Zile norocoase financiar: 22.2, 25.3, 4.4, 10.5, 14.5, 15.5, 5.9, 15.9 şi 26.11.

Zilele de risc financiar: 26.1, 12.2, 6.3, 21.6, 22.6, 30.9 şi 1.10.

Vărsător (21.1.-19.2.) - Aveţi încredere în intuiţia de moment
Cât de mult vei putea avansa la locul de muncă depinde în principal de tine. Va exista o astfel de şansă, care va aduce cu sine şi un plus financiar, în toamna acestui an, atunci când trebuie să aveţi încredere în intuiţia de moment. Cu alte cuvinte, riscaţi pentru a putea câştiga.

Zile norocoase financiar: 2.1, 15.2, 18.3, 2.8, 3.8, 25.9, 26.9, 17.12 şi 27.12.

Zilele de risc financiar: 19.1, 13.2, 5.3, 19.5, 20.5, 27.7 şi 8.8.

Peşti (20.2.-20.3.) - Munca de creaţie vă va aduce satisfacţii
În lunile februarie-aprilie planetele vă vor stimula creativitatea şi imaginaţia, ceea ce ar putea însemna şi o redresare a bugetului. Începând din luna iulie oportunităţile financiare se vor ivi, dar va trebui să ştiţi să le fructuficaţi la momentul oportun.

Zile norocoase financiar: 2.1, 13.2, 18.3, 1.4, 2.4, 3.4, 22.11, 23.11, 1.12 şi 10.12.

Zilele de risc financiar: 26.1, 15.2, 7.3, 1.11, 2.11, 12.12 şi 13.12.

Berbec (21.3.-20.4.) - Anul începe agitat, iar realizările vin din iulie
Prima jumătate a anului va fi una stresantă, care vă va agita la locul de muncă, acolo unde totul va fi mai greu. Dar orele muncite în plus în această perioadă pot fi răsplătite în iulie cu o mărire de salariu sau cu o promovare.

Zile norocoase financiar: 7.1, 25.2, 4.3, 19.4, 29.4, 7.5, 1.7, 16.8, 6.11 şi 7.11.

Zilele de risc financiar: 2.1, 4.2, 22.3, 20.6, 21.6, 16.7 şi 23,9.

Taur (21.4.-20.5.) - Noi sarcini pentru tine
Lunile ianuarie, aprilie şi mai sunt ideale pentru a aborda proiecte noi sau vă pot aduce îmbunătăţiri profesionale. Este posibilă chiar şi o schimbare a locului de muncă sau o promovare. Cu toate acestea, maximul financiar al anului se va atinge în vară, atunci când o să faceţi şi ceva achiziţii importante.

Zile norocoase financiar: 2.1, 9.2, 31.3, 1.4, 10.5, 19.5, 20.5, 6.6 şi 15.6.

Zilele de risc financiar: 26.1, 20.2, 28.3, 28.8, 29.8, 19.11 şi 20.11.

Gemeni (21.5.-21.6.) - Luna iulie vă va aduce satisfacţii
În prima jumătate a anului situaţia va fi puţin mai dificilă. Este posibil ca în această perioadă să nu realizaţi nimic notabil, dar din luna iulie situaţia se va schimba. Atunci este posibilă o schimbare pe plan profesional, iar până în toamnă situaţia dumneavoastră financiară va fi mult mai bună.

Zile norocoase financiar: 27.1, 29.2, 3.3, 31.5, 1.6, 18.6, 6.7, 25.9, 26.9 şi 11.11.

Zilele de risc financiar: 1.1, 8.2, 31.3, 4.4, 5.4, 10.9 şi 9.11.

Rac (22.6.-22.7.) - Lucraţi în echipă pentru a avea succes
Cu munca în echipă vei avea în prima jumătate a anului mai multe realizări decât dacă vei încerca să faci totul singur. Colegii te vor ajuta, atmosfera de lucru va fi una constructivă şi armonioasă. Începând din lune octombrie proiectele proprii vor deveni profitabile, chiar dacă în august şi septembrie îţi va fi mai greu.

Zile norocoase financiar: 2.1, 22.2, 20.3, 1.4, 2.4, 8.4, 10.6, 21.6, 8.10 şi 25.10.

Zilele de risc financiar: 31.1, 25.2, 10.3, 3.5, 4.4, 23.9 şi 24.9.

Leu (23.7.-23.8.) - Munceşti din greu pentru a te bucura în toamnă
Primele şapte luni ale anului nu vor veni cu mari realizări profesionale sau financiare pentru tine. În iulie vei avea chiar de trecut un hop, iar dacă îl treci cu bine apoi vei primi o ofertă bună de muncă şi conturile tale vor fi mai pline începând cu luna septembrie.

Zile norocoase financiar: 11.1, 25.2, 1.3, 27.6, 11.7, 12.7, 24.7, 6.8, 7.8 şi 21.12.

Zilele de risc financiar: 7.1, 26.2, 25.3, 12.5, 19.5, 16.10 şi 10.11.

Fecioară (24.8.-23.9.) - Trebuie să aveţi încredere
Până în lunile aprilie sau mai este posibil să cunoaşteţi deja satisfacţii financiare sau profesionale. Apoi, vor urma noi provocări, poate chiar o schimbare în carieră. În lunile septembrie şi noiembrie va trebui să gestionaţi momentele dificile de lucru, care necesită un grad ridicat de concentrare, dar totul o să fie bine dacă aveţi încredere în propriile forţe.

Zile norocoase financiar: 11.1, 13.2, 26.3, 10.5, 11.5, 19.5, 5.9, 6.9, 17.11 şi 18.11

Zilele de risc financiar: 1.1, 15.2, 1.3, 5.10, 6.10, 1.11 şi 2.11.

Balanţă (24.9.-23.10.) - Octombrie, luna norocoasă
Pentru cei din această zodie anul nu se arată prea satisfăcător financiar sau profesional. Trebuie să vă revizuiţi obiectele măreţe pe care le aveaţi ca să nu existe apoi dezamăgiri. Abia în luna octombrie o să aveţi motive de satisfacţie, poate chiar o nouă ofertă de muncă şi câştiguri financiare mai mari.

Zile norocoase financiar: 31.1, 11.2, , 2.8, 11.8, 17.9, 25.9., 3.10, 9.10 şi 16.10

Zilele de risc financiar: 2.1, 25.2, 16.3, 27.4, 28.4, 9.6 ...... şi 10.6.

Scorpion (24.10.-22.11.) - Intuiţia vă ajută enorm
Până în luna iunie vă veţi baza în luarea deciziilor importante pe intuiţie, iar acest lucru vă va ajuta enorm. Acest lucru va facilita contactul cu superiorii, clienţii şi colegii. În a două jumătate a anului este posibil să se ivească un nou loc de muncă, de undeva de unde o să vi se recunoască experienţa şi competenţa de invidiat. Lunile iunie si octombrie vor fi bune financiar, fiind posibile achiziţii de valoare.

Zile norocoase financiar: 2.1, 13.2, 4.3, 11.6, 20.6, 21.6, 10.9, 8.10, 17.10 şi 18.10.

Zilele de risc financiar: 29.1, 6.2, 30.3, 1.8, 2.8, 3.8 şi 16.8.

Săgetător (23.11.-21.12.) - Te gândeşti la o schimbare de carieră
Începi cu entuziasm anul, iar succesul nu va întârzia să apară. Până în iulie aveţi posibilitatea să începeţi să lucraţi în alt domeniu, dar ceva te va reţine în a face o schimbare în viaţa ta. Apoi, pe baza unei dezamăgiri, te vei gândi la un nou loc de muncă, la o schimbare de carieră. În iulie şi octombrie vă puteţi aştepta la o creştere a fondurilor din cont.

Zile norocoase financiar: 12.1, 15.2, 4.3, 29.4, 8.5, 1.7, 29.7, 30.7, 6.11 şi 21.12.

Zilele de risc financiar: 21.1, 21.2, 14.3, 4.6, 5.6, 8.9 şi 9
Read More

Teo Trandafir accepta o noua provocare

Dupa un an foarte dificil, cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir accepta o noua provocare – incepe 2012 intr-o noua postura, cea de actrita in serialul „Pariu cu viata”, al carui sezon 2 incepe, din 6 februarie, la Pro Tv. Gata sa-si descopere noi valente artistice, Teo marturiseste ca aparitia in serialul fenomen al Romaniei inseamna pentru ea insasi un pariu cu viata. „La 43 de ani ma reinventez ca om, daca-mi iese chestia asta ma declar fericita. Amuzant sau nu, rolul meu din „Pariu cu viata” mi se potriveste foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu, am fost un realizator de emisiuni bun, mi s-a spus de-a lungul anilor ca pot face film, insa marele pariu al vietii mele este ca, la jumatatea vietii mele, sa descopar ca pot fi si altcineva”, spune vedeta TV.
In serialul „Pariu cu viata” Teo Trandafir va juca rolul Zanei Craciun, sefa lui Gica (Radu Gabriel) si a Tanticai (Elvira Deatcu), o politista venita de la Iasi in capitala care face furori cu accentul ei. „Exista o singura lege, legea mea si nu ma intereseaza de bunul simt, rolul meu este un vector de umor foarte puternic. Deunazi mi-a spus o actrita pe care o intrebam daca e bine, mi-a zis ca eu fac un personaj atunci cand toata lumea se astepta sa o joc pe Teo. Insa cu regizorul Iura Luncasu langa tine nu ai cum sa o dai in bara. Vine si-ti zice inca o data ce ai de facut, este cel mai frumos, destept si minunat om pe lumea asta, singurul lui defect este ca este insurat”, spune amuzata Teo.
Dupa cateva saptamani petrecute pe platourile de filmare din Buftea,
Teo a intrat perfect in atmosfera si se bucura de atentia si grija tuturor celor din echipa.”Nu eram pregatita pentru asta, pentru mine este o experienta inedita. Inainte sa auzi „actiune” pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le inteleg gen: „set:, „camera roll”. Eu nu reactionez decat la „actiune” si daca apare vreun moment in care dau o balba, stau langa minunatii Elvira si Radu care se poarta cu mine precum cu un ou, ma uit in ochii lor si merg mai departe. Pentru mine „Pariu cu viata” inseamna o reinventare a unui om, a mea, la
care cei doi au fost martori directi. La filmari nu exista actor, regizor, masinist, luminist care sa treaca pe langa mine si sa nu ma intrebe daca mi-e foame, sete sau sunt obosita. Mie imi este atat de usor pentru ca toata lumea are grija de mine, asta ma obliga sa nu ma incurc, filmez atat cat pot, nu mi s-a cerut sa fac mai mult, e si o super atmosfera acolo”, marturiseste Teo. Teo o va interpretat pe sora Marei, interpretată de Carmen Tănase, fiica lui Silviu Crăciun (Marin Moraru) şi mama lui Rares (Costin Sforaru).

In Buftea, Teo se bucura de momentele petrecute in compania unor actori pe care-i admira din fata micului ecran. „Cand filmez alaturi de Radu Gabriel si Elvira Deatcu ma uit la ei ca la Dumnezeu. Sincer, imi vine sa rad foarte rau cand filmez cu ei. Eu am avut curiozitatea profesionala sa citesc cine sunt acesti oameni, stiam ca sunt mari actori, am descoperit ca Radu Gabriel este profesor la Facultatea de Teatru iar eu in film trebuie sa-l mustruluiesc. Pe Elvira o consider o doamna iar in „Pariu cu viata” eu trebuie sa o tin in varf de spit. Sunt sefa lor si momentele in care trebuie sa vorbesc serios si Gica Popa imi raspunde cu o figura care ma face sa ma intind pe jos de ras sunt foarte dificile pentru mine. Ma abtin sa nu rad, ma gandesc la ceva rau si-i dau replica. Ca oamenii astia imi doresc si eu sa ajung cand voi fi mare”, povesteste Teo din culisele filmarilor din Buftea.
Acasa, Teo Trandafir are un fan infocat al serialului, pe fiica ei, Maia, careia i-a promis ca o sa o ia la filmari sa-si cunoasca favoritii din LaLa Band. „Maiei ii place foarte tare Andrei din LaLa Band si, dupa episodul de Craciun, i-a placut atat de mult transformarea Sarei, incat a devenit personajul ei favorit. Nu am luat-o inca pe platou pentru ca era la scoala cand aveam filmari, dar i-am promis ca daca e cuminte o sa o duc.”
Din 6 februarie, in fiecare luni, de la 20.30 la Pro Tv, „Pariu cu viata” revine cu un nou sezon, cu o Teo Trandafir intr-o postura inedita, cea de actrita, cu multe alte personaje noi si multe aventuri ale tinerilor din LaLa Band.
Read More

Turn de 20 de etaje pus la pamant (video)

Pirotehniştii americani au avut nevoie de doar 17 secunde pentru a distruge o cladire de birouri, cu o suprafaţă totală de 46.000 de metri pătraţi.

Implozia, care a avut loc duminică, a fost doar ultima fază a unui proces minuţios prin care demolatorii americani au slăbit structura de rezistenţă a turnului de 20 de etaje.
Construit în urma cu 60 de ani, imobilul a fost, la un moment dat, cea mai înaltă clădire din Houston. Acum, însă, stătea în calea noului plan de urbanism al primăriei din Houston. Din cauza fisurilor din fundaţie, oficialii au decis că reparaţiile vor costa prea mult, aşa că au ales să pună la pământ clădirea.
Oficial, accesul în clădire a fost oprit în aprile 2010. (V.M.)
Read More

Familia mea, serial de comedie

Nu e Familia Bundy dar e Familia mea un serial de comedie pe Antena2 din 14 ianuarie 2012 sambata si duminica Cei cinci membrii ai familiei vor avea de trecut de-a lungul episoadelor prin momente de cumpana, evenimente importante, conflicte, surprize mai mult sau mai putin placute, insa, indiferent de problemele intampinate, se vor baza mereu unul pe celalalt.
Ben Harper
Ocupatie: Dentist
Actor: Robert Lindsay
Susan Harper
Ocupatie: Tour Guide
Actrita: Zoë Wanamaker
Nick Harper
Ocupatie: diverse (toate destinate esecului)
Actor: Kris Marshall
Janey Harper
Ocupatie: chelnerita
Actrita: Daniela Denby-Ashe
Michael Harper
Ocupatie: elev
Actor: Gabriel Thomson
Daca nu aveti rabdare puteti urmari serialul online pe youtube
Read More

Reclamati profesori corupti la TelVerde

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) aloca linia TelVerde 0800 801 100 (telefon gratuit) pentru facilitarea sesizarii si inregistrarii in timp real a faptelor cu risc de vulnerabilitate la coruptie din sistemul national de invatamant.
Informatiile preluate vor fi prelucrate de Comisia de Etica a MECTS si, de asemenea, vor fi puse de catre respectiva comisie la dispozitia Corpului de Control al ministrului sau a altor organisme abilitate prin lege.
Introducerea serviciului TelVerde este parte integranta a proiectului „Prevenirea coruptiei in educatie prin informare, formare si responsabilizare”, finantat prin Fondul Social European – Programul Operational „Dezvoltarea Capacitatii Administrative”.
Linia telefonica 0800 801 100 va fi disponibila zilnic incepand de astazi. Reclamantii pot suna de luni pana vineri, intre orele 9.00-19.00.
Read More

Siteul voyo.ro cere bani pentru a urmari filme

Voyo.ro lansează sistemul de abonament, prin intermediul căruia utilizatorul are acces la peste 300 de titluri, produse variate, aventură, thriller, dragoste, sport, dar şi show-uri spectaculoase. Siteul voyo.ro este facut de cei de la protv pentru ca sau gandit si ei acuma sa lanseze un site de filme online,video de parca nu erau destule siteuri pe google unde poti sa urmaresti un film.  Cine ar fi asa prost incat sa platesca pe hoti aia de la protv cu 3 euro lunar pe un abonament + ca sigla Voyo.ro si este copiata de la Google, AdChoices (Serviciu care se ocupa de publicitate si advertising pe internet).
Pe google gasesti site-uri de filme online seriale gratis fara a plati nimic si magari asta mai au si tupeul sa ceara bani pentru a te uita la un film.
Read More

Noua taxă de poluare trebuie plătită

Noua Taxa Auto 2012 Calculator Ce prevede aceasta?
Noua taxă de poluare trebuie plătită doar o singură dată, atât pentru autovehiculele noi sau second-hand înmatriculate pentru prima oara în România indiferent de tara de origine, cât şi pentru autovehiculele înmatriculate înainte de 2007. Daca ati cumparat o masina pentru care nu s-a platit taxa de poluare va trebui sa o achitati. Decretul pentru pormulgarea acestei legi a fost semnat si se asteapta ca din februarie sa intre in vigoare. Partea buna e ca a fost redusa cu 25% asa ca cei care au platit mai mult in 2008 pot sa ceara rambursarea diferentei. Calculeaza Noua Taxa Auto pentru masina ta aici http://www.az1.ro/utile/calculator-taxa-auto
Read More

Ce se intampla pe cer in 2012

Punctul maxim al acestei ploi de meteoriți va fi chiar mâine, vizibil din partea nord-estică a Americii. Quadrantidele reprezintă ploi scurte de meteoriți, apogeul întinzându-se pe doar câteva ore. Dintr-un punct cu vizibilitate bună, se pot vedea până la 50-100 de meteoriți într-o oră.

20 februarie – 12 martie: Cea mai bună apariție nocturnă a planetei Mercur
În acest interval, Mercur va fi destul de departe de soare, pentru a fi vizibil imediat după apusul soarelui. Poziția lui va fi susținută și de alte două planete luminoase, Venus și Jupiter. Mercur se va afla cel mai departe de Soare pe data de 5 martie.

3 martie: Marte în opoziție
Pe 15 februarie, Marte ajunge în cel mai îndepărtat punct față de Soare, iar la două zile după data de 3 martie, când planeta se va afla în opoziție, Marte se va afla cel mai aproape de Pământ – la puțin peste 100 de milioane de km.

13 martie: ”Planeta dublă” strălucește
Cele mai strălucitoare două planete, Venus și Jupiter, își vor uni forțele pentru o priveliște rarisimă. În această seară, vor fi separate de doar trei grade, iar Jupiter va străluci de circa 8 ori mai tare decât în mod normal.


5 mai: Cea mai mare lună plină din 2012
Imediat ce luna va deveni plină, mai precis peste 25 de minute, va ajunge în cel mai apropiat punct de Pământ din 2012, respectiv la la puțin peste 300.000 de km. Sunt așteptate diferite tipuri de maree oceanice.
20 mai: Eclipsa inelară de soare
Anul acesta, traiectul va începe de deasupra Chinei și va ajunge până deasupra Japoniei centrale. Dat fiind că discul lunii va apărea mai mic decât discul solar, suprapunerea va aduce un inel de lumină strălucitoare în jurul siluetei întunecate ale lunii.
4 iunie: Eclipsă parțială de lună
La miezul acestei nopți, luna va avea parte de o eclipsă parțială.
5 iunie: Venus tranzitează Soarele (eveniment rar)
Trecerea planetei Venus prin fața Soarelui este unul dintre cele mai rare evenimente astronomice. Până acum, au fost observate doar 6 astfel de tranzite: în 1639, 1761, 1769, 1874, 1882 și, cel mai recent, în 2004. Următorul va avea loc în 2117. Când se întâmplă acest lucru, Venus apare ca un punct negru pe discul solar, putând fi observat cu ochiul liber.

12 august: Ploile de meteoriți Perseidele
Considerate una dintre cele mai ofertante ploi de meteoriți vizibile pe parcursul unui an, Perseidele sunt printre cele mai spectaculoase fenomene celeste observabile cu ochiul liber. Un singur observator poate vedea până la 90 de meteoriți.
13 noiembrie: Eclipsă totală se Soare

Aceasta va fi prima eclipsă totală de Soare din iulie 2010 încoace.
13-14 decembrie: Ploaia de meteoriți Geminide

Geminidele depășesc Perseidele, spun specialiștii, în ceea ce privește caracterul spectaculos, numărul meteoriților, precum și strălucirea lor fiind extreme de apreciate de amatorii de astronomie. Se pot vedea până la 120 de meteoriți pe oră.

25 decembrie: Noaptea de Crăciun și Jupiter

La Crăciunul viitor, cerul va fi împodobit cu lumina lui Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul nostrum solar.
Read More

Teo Trandafir revine la ProTV

Cum in tot raul e si un bine, momentul nefericit pe care il traverseaza Teo Trandafir a prilejuit si un moment de inspiratie pentru Adrian Sarbu, care si-a amintit de vedeta ce si-a trait epoca de glorie la Pro TV, scrie 7est.
Se pare ca bossul trustului Pro a pastrat, cat timp au fost despartiti, cele mai bune sentimente pentru vedeta fugara. Dovada cea mai graitoare consta in faptul ca, de ani intregi, emisiunea ei este difuzata in reluare pe postul Pro TV International.
Sursele National  spun ca revenirea lui Teo Trandafir la postul tv patronat de Adrian Sarbu ar fi posibila  dupa insanatosirea acesteia.  Teo Trabdafir a fost internata la inceputul acestui an inr-o clinica din Austria, cu diagnosticul pancreatita acuta de severitate medie.
Read More

Ochiul se zbate? Ce se intampla

Zbaterea ochiului nu este întâmplătoare. Tradiţia spune că tresărirea ochiului stâng aduce noroc la bani, în timp ce zbaterea ochiului drept va fi urmată de necazuri. În funcţie de ora la care se produce acest spasm, poţi afla o mică părticică din viitorul tău.
# Între ora 00:00 şi ora 03:00
Ochiul stâng - îţi indică faptul că în curând te vei întâlni cu o persoană care te va susţine financiar sau te va ajuta să-ţi măreşti veniturile;
Ochiul drept - vei primi o veste care te va tulbura şi-ţi va schimba radical viaţa; poţi fi înştiinţat că cineva din familie sau o persoană dragă ţie are probleme grave de sănătate;
# Între ora 04:00 şi ora 07:00
Ochiul stâng - se gândeşte la tine o persoană care te admiră în mod deosebit şi te va invita să petreceţi împreună; te aşteaptă o masă bogată, un ospăţ;
Ochiul drept - o femeie din anturajul tău îţi pregăteşte o surpriză mai puţin plăcută; poate fi o prietenă care, fără să-ţi dai seama, încearcă să obţină anumite foloase de pe urma relaţiei voastre apropiate;
# Între ora 08:00 şi ora 11:00
Ochiul stâng - vei avea musafiri; o persoană de încredere îţi face o vizită în zilele următoare şi veţi pune la punct detaliile pentru începerea unui nou proiect;
Ochiul drept - vei fi destituit dintr-o funcţie de conducere, vei rămâne fără loc de muncă sau pur şi simplu, vei juca la jocurile de noroc şi vei pierde sume impresionante de bani;
# Între ora 12:00 şi 15:00
Ochiul stâng - cuiva îi este dor de tine; s-ar putea înfiripa o nouă relaţie de amor;
Ochiul drept - sănătatea ţi-ar putea juca feste în perioada imediat următoare; acordă mai multă atenţie semnelor care prevestesc anumite dezechilibre;
# Între orele 16:00 şi 19:00
Ochiul stâng - curând îţi vei revedea un vechi prieten;
Ochiul drept - relaţia cu actualul partener ar putea avea de suferit; ia măsuri până când nu ajungeţi la o despărţire dureroasă;
# Între orele 20:00 şi 23:00
Ochiul stâng - pregăteşte-te pentru un mare chef alături de familie şi toţi cei dragi ţie;
Ochiul drept - te vei confrunta cu o problemă de ordin juridic; te aşteaptă un proces lung şi anevoios.
Read More